top of page

FUORI

Opbouw wastafel 

De Fuori wastafelcombinatie is speciaal geschikt voor toepassing met opbouw wastafels. In het Fuori programma is er een ruime keuze uit opbouw wastafels. Het programma biedt u de keuze uit 5 typen opbouw wastafels verkrijgbaar in wel 11 verschillende maten. Alle opbouw wastafels zijn verkrijgbaar in het strakke en duurzame basismateriaal van solid surface in de kleur mat wit. Na het kiezen van de gewenste opbouw wastafel kunt u de breedtemaat van het wastafelplateau geheel zelf bepalen. De noodzakelijke ruimten, links en rechts van de opbouw wastafel bepaalt u ook helemaal zelf. De Fuori wordt op maat gemaakt met één of meerdere opbouw wastafels en eventueel te completeren met de onderkasten van uw keuze. Maar een vrijhangende uitvoering is natuurlijk ook hier mogelijk.

Schermafbeelding 2018-12-17 om 14.27.21.
Schermafbeelding 2018-12-17 om 14.27.27.

MODEL A - opbouw wastafel + wastafelplateau op onderkast

Het Fuori wastafelplateau, t.b.v. opbouw wastafels, is zonder skirts maar liefst 12 mm dun! Dit wastafelplateau is te combineren met alle type onderkasten; enkele lade, 350 mm hoog, of dubbele laden, 520 mm of 650 mm hoog.

 

MODEL B - opbouw wastafel + wastafelplateau met skirts op onderkast

Wanneer u liever een hoger frontskirt wenst, met bijvoorbeeld een uitsparing voor een tissuehouder, is er keuze voor een wastafelplateau met skirts van standaard 100 mm. Dit wastafelblad is met alle onderkasten uit het Bliss programma te combineren.

 

MODEL C - opbouw wastafel + wastafelplateau met skirts vrijhangend

De Fuori met skirts is ook vrij op te hangen met ophangbeugels. De skirts hebben een standaard hoogte van 100 mm.

bottom of page